Namaste!

Bild från Pexels!

Godmorgon fredag, igen! Det är måndag och fredag hela veckan. En annan har börjat bli vimsig, håller knappt koll på vilken dag det är längre faktiskt.

Ser faktiskt fram emot en lugn helg. Den kommer fyllas med jobb och gött häng. Ikväll blir det hemma hos Tessan och imon blir det äntligen att träffa Sanna, som jag längtat efter lite häng med henne <3

Gårdagen bestod av jobb, lite hemmaspa, på med brun utan sol och sen körde jag ett litet och kort pass yoga på min lilla matta här hemma. Jag har sagt så länge att jag vill börja med det så nu kändes det faktiskt på tiden 🙂 Jag slängde ut frågan på instagram om vilka youtubers folk rekomenderade för hemmayoga och majoriteten svarade Yoga with Adriene på youtube. Så hennes testade jag igår och sitter just nu och skrollar igenom vad som kan köras nu efter att kaffet druckits upp 🙂

Vad har ni för planer i helgen? 🙂

PUSS!

 

5 Kommentarer

 1. Jag älskar Boho Beautifuls yogavideos <3
  I helgen ska jag köra bil, för vi hämtar ut en ny v90 idag woho 😀

  Men jag blev lite peppad av ditt inlägg så får bli ett yogapass nu tror jag medan sonen sover middag! 🙂

  1. fiiaan säger:

   Åhh låter härligt! Älskar att köra bil:)
   Härligt med yoga med! Njut av en fin helg! ❤❤

 2. Malin säger:

  Du har nämnt en väldigt bra brunutansol-produkt tidigare, men hittar inte det inlägget nu, mottar gärna produktens namn. Renovera vidare på mitt hus, samt klä upp mig och gå på stan och shoppa med sonen. Ha det gott!

  1. fiiaan säger:

   Hej Malin!! Låter som en härlig helg ???? Jaaa absolut, inlägget har du här!
   http://fiiaan.se/2017/09/29/spanight/

 3. Anna säger:

  Här har vi varit iväg och tittat på innebany som båda mina döttrar spelar, de är hos sin pappa så jag och sambon kör tcorester och seriemaraton på tv 😉 Imorgon vankas jobb ! Igår efm hannjag även med promenad och en kort löptur 🙂
  Trevlig fortsatt helg! Kram 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.