Thigh Split Dress

IMG_20170716_135720 IMG_20170716_135654

Inlägget innehåller adlinks!

Jag kommer berätta mer om helgen i veckan men jag vet ju hur många av er bara totalälskar denna klänningen. Den är dessvärre fortfrande slut men jag har hittat några liknande alternativ till er 🙂 Jag tyckte denna passade sååå bra in på afterbeachtemat. Det ser nästan ut som att man har en baddräkt under och med lite snygga fjädrar i håret, fransväska pcj sneakers tyckte jag allt satt som en smäck. Jag älskar denna klänningen och jag är så glad stt jag klickade hem den. Även om jag kände osäkerhet över den först.

Klicka på länkarna här, här och här (adlinks) och se om någon faller er i smaken! 🙂

5 Kommentarer

 1. Anki säger:

  Hej. Vill bara fråga hur kläderna är storleksmässigt på Bohoo? Fanns jättemycket fint ???? Tack för att du är en så inspirerande person. Kram till dig

  1. fiiaan säger:

   Heeej! Tack för din fina komplimang!! <3 Jag tycker dom är ganska normala i storlekarna 🙂 Jag brukar ha 40 där 🙂

 2. Mina säger:

  Vilken härlig person du verkar vara 🙂 inspireras av dina bilder och vad du har för tankar kring livet! Jag själv är lite inne i en period av killproblem och viktproblem. Ganska liknande de du gått igenom. Men jag försöker se positivt och tror att livet vänder snart! 🙂 dessutom väntar en utomlandsresa! Tack för en bra blogg 🙂

  1. fiiaan säger:

   Vad glad jag blir att jag kan inspirera dig finas du! Det är kanske inte mycket till tröst just nu men jag lovar, livet vänder och detta kommer ta dig till andra händelser och upplevelser som garanterat är bättre än allt annat! <3 Låter underbart med utlandsresa-. Fokusera på dig själv och allt som gör dig glad. Sätt dig själv i första hand, det kommer hjälpa dig på vägen <3

 3. Pingback: Tack juli! -

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.