This black bikini!

Posted in Livet, Resor

Inlägget innehåller reklamlänkar!

IMG_3132 IMG_3134 IMG_3107 IMG_3111

Snyggaste svarta bikinin härifrån (adlink)

Beachday it is, jag kommer berätta mer om denna dagen med massa fler bilder imorgon meeeeen ni är redan många som frågat efter denna biknin och jag tänker mig att efter nästa bild som dyker upp på instagram kommer fler undra 🙂 Såå here you go! Den är string, fast en lite bredare sådan och jag bara totalälskar det! OBS. Storlekarna är små sa ta minst 1 större storlek än vad ni brukar ha. Jag har L i denna och den passar, däremot är toppen på gränsen till för liten. Den är också L men jag har ju små brön så ta en storlek större, definitivt!!

4 Kommentarer

 1. Emelie säger:

  Heeej fina fina du!!
  Måste säga att du är en fantastisk person som sprider såå mycket positiv energi!! 😀
  Vart sugen på bikinin du har på dig men är så osäker på storlek.. Har ungefär samma ”kroppstyp” som dig och vet att det kanske är lite ofint att fråga om storlek men hade vart jätte tacksam om jag kunde få reda på vilken storlek du har så har jag något att utgå ifrån..
  PS!! Du gör ett fantastiskt bra ”jobb”!
  Kramar från Emelie

  1. fiiaan säger:

   Hej fina du!! Tusen tack för dina fina ord! Så glad att du uppskattar det <3
   Jag har storlek L i båda delarna. Trosorna ör nog ganska normala i storleken men bhn är liten. Jag har små tuttar men L är på gränsen till för liten 🙂

 2. Annika säger:

  Du e såå snygg!! ????????????

  1. fiiaan säger:

   Bösta du, TACK! Vad fin du är <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.