Bikinisarna ni frågat om!!!

DSC_8602 DSC_8628 collage DSC_8601 1 (1)

DSC_8601

Inlägget innehåller reklamlänkar!

Hej godingar och godmorgon 🙂

Äntligen har jag lyckats få tummen ur med ett inlägg på bikinisarna ni frågat så mycketom både här och på instagram.

Har ännu inte fått alla jag beställde, inväntar en baddräkt och en bikini till såååå wait for it 🙂 Men, ni ska få länkarna dit ni hittar dessa godbitarna så länge anyways!! 🙂

Den gula skönheten hittar ni här (adlink) och den är helt perfekt. Jag älskar ju när dem går lite upp över höfterna. Det formar min kropp så otorligt fint 🙂 Min storlek i denna är L.

Den söta ananasbikinin finner ni här (adlink), jag menar HUR söt är den inte? Liite stor tyvärr men jag kan leva med det. Hade XL i denna och hade nog kunnat ha en L.

DSC_0378 DSC_0390 collage1 DSC_0349

Den magiska sarongen, som givetvis ska få följa med på resan till Kambodja och heeela sommaren framöver, hittar ni här (adlink) och de apsnygga solglasögonen här (adlink)

4 Kommentarer

 1. malin säger:

  hej! super snygga bikinis.. hur funkade det med frakt, tull osv? kram

  1. fiiaan säger:

   Frakten ser du på hemsidan, jag fick fraktfritt då jag handlade en del 🙂 Tull betalade inte jag någon 🙂

 2. Mikaela säger:

  Hej 🙂
  Tycker den sidan har så sjukt snygga grejer men jag undrar lite över storlekarna. Jag fattar det som att man måste beställa både över- och underdel i samma storlek. Jag brukar ha större upptill men tror du att det skulle funka ändå? tänkte på ifall de är små eller stora i storlekarna? vill beställa typ allt därifrån!

  1. fiiaan säger:

   Jaa jag vet sidan är magisk!! Jaa det behöver man göra och där är det en chansning, jag beställer alltid en storlek större, brukar beställa runt storlek 40 tror jag. Stor kram 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.