Det absolut viktigaste att fokusera på denna måndag!

collage

Ta en lång titt i spegeln fina du, och istället för att leta efter allt du inte är nöjd med som du vanligtvis gör, letar du efter minst en sak som du faktiskt ÄLSKAR med dej själv. Där ska du lägga ditt fokus, från och med idag. Du kanske hittar en idag, men tre om 4 dagar, eller så hittar du faktiskt fler idag än vad du någonsin trodde.

Det ni, det är det absolut viktigaste att fokusera på denna måndag!

PUSS!

6 Kommentarer

 1. Evelina säger:

  <3
  Detta inlägget behövdes idag:)<3

  1. fiiaan säger:

   Åhhh tack fina du!

 2. Charlotte säger:

  Åh vart är din topp/bh från?

  1. fiiaan säger:

   Den kommer från Gina fina du! <3

 3. Alva säger:

  Hej fina du! Måste säga att du är en stor inspiration för mig, som är mitt uppe i processen att lära mig att älska mig själv och min kropp för vad den är. Jag kämpar på varje sekund med att hitta balansen mellan träning, kost och allt vad livet innebär. Då hjälper självklart allt du skriver och lägger ut både här och på instagram. Tänkte bara fråga om du har tips på andra bloggar som liknar din egen och som handlar om just välmående, balans och att älska sig själv? Behöver all inspiration jag kan få just nu…

  1. fiiaan säger:

   Hej Alva! Vad glad jag blir att du gillar det jag gör och att det kan hjälpa dej till att tycka bättre om dig själv. Tyvärr vet jag inte många bloggar men det finns en hel del instagramkonton som jag älskar, bland annat mitt och Casandras företag @iamproud.se men också @fatnessmorsan, @fitnessbytherese, @eatsleeplift.repeat 🙂 Stor kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.