Recept: Banan&perisko nicecream

Freeeedag! Godmorgon! Lite ledig helg på det, känns ganska rimligt ändå. Helgen är ganska oplanerad, eventuellt en båtfest i Båstad ikväll, det är ju tennisveckan så det är tydligen där man ska va 😉

Vad har ni själva för helgplaner? 🙂

DSC_1241

collage

DSC_1264

Gjorde godaste frullen till poddinspelningen i onsdags, banan och persikoglass.  Ja ni har väl inte missat att podden är tillbaka imorgon? Äntligen är vi tillbaka, fräschare och bättre än någonsin och första avsnittet kommer vara en catch-up på vad som pågått i livet sen ni hörde av oss sist! Och det har ju hänt en hel del kan man säga, i bådas liv! Jag har iaf alltid banan fryst i påsar i frysen (för att återgå till receptet jag delar med mej av nedan) just till sånt här. Älskar nämligen banan nicecream. 🙂 Persikorna är så goda nu också så kombon blev perfekt 🙂

Banan&Persiko nicecream

2 frysta bananer

1 persika

1 msk vaniljkvarg

1 msk valfri mjölk

Gör såhär:

Mixa allt i en matberedare till en slät glassmet. Jag toppade min med gojibär, frusen mango och godaste jordnötssmöret från Body Science 🙂

PUSS!!

3 Kommentarer

  1. Josefin säger:

    Vilken fin tekopp! Den syntes bättre på bilden på instagram, men gick in här för jag tänkte att du kanske skrivit var den kommer ifrån 😉 undrar var du köpt den?
    Jag har också alltid banan i frysen, en riktigt bra grej alltså! Ska testa din banan&persiko nicecream när jag köpt hem persikor. Låter otroligt gott så det lär bli tummen upp på den!

    1. fiiaan säger:

      Såå gott 🙂 Ja den är fin, från indiska för länge sen 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.