Sunday = LB

Söndag = Leg/Bootey day och VÄLKOMMEN MARS!! Älskar att se och känna hur rumpan tar form! Det går inte alltid snabbt, men det går framåt!
Berättade jag förresten om min lilla incident förra söndagen? När jag böjde mig fram och min byxor sprack från rumpan och ner mot låret? Inte? Haha!
Snopen blev jag kan man säga, men ett bevis på att alla squats finally is paying off!

Vi körde ett grymt pass idag där vi avslutade med hela 100 utfallssteg, skakade gjorde benen efter det ska jag säga!
Resten av passet bestod av Squats i Smith, fria squats, raka marklyft, abduction i maskin, legcurl, legextension och till sist utfallssteg med hantlar!
Vi var världa brunchen på Scandic efteråt! Det var vi verkligen!

Har ni haft en bra helg?:) Min har varit grym! P har varit hemma, dansade hela natten igår på 25 årsfesten, ben och brunch idag och nu ska vi äntligen möta upp killen och få våra nycklar till VÅR nya lägenhet! Lycka!:)

Kraaam!

image

image

image

Kommentera

 1. Tobias säger:

  It is not always easy to remain beneficial, but encompassing myself with fantastic close friends in addition to a suportive loved ones always makes it less complicated. I remind myself continuously that each day is a reward, and we have been lucky to get up each and every early morning and acquire element in it…

 2. farmakeio säger:

  the b.e.s.t. p.h.a.r.m.a.c.y.in.g.r.e.e.c.e.idt

 3. net säger:

  I need to find blogging websites that deal with legal issues such as contracts, wrongful death claims, fraud, etc. I don’t even know where to start looking. Any advice would be appreciated.. . Thanks..

 4. 5eHBmv15 säger:

  503954 123192An fascinating discussion could be valued at comment. I do believe which you basically write read far more about this subject, it may possibly not often be a taboo topic but normally persons are too couple of to dicuss on such topics. To a higher. Cheers 21789

 5. I’m no longer sure the place you’re getting your info, however great topic. I must spend a while finding out more or figuring out more. Thanks for magnificent info I used to be on the lookout for this info for my mission.

 6. plumbers säger:

  This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I have shared your website in my social networks!