Hög på endorfiner…

Som ni vet har vi sen en vecka tillbaka bott hos våra kompisar (Emma som är min bästa vän och Rikard som är min patriks bror)
Och jag måste bara säga att så kul som jag har haft under denna veckan har jag nog aldrig någonsin haft! Så mycket som jag har skrattat alltså!

Jag märker mer och mer vad träningen gör med mitt humör, träningen gör mej så jäkla glad och så jäkla lycklig! Endorfinerna bara sprudlar i kroppen på mej! 🙂

Detta är nog något som ofta glöms bort under tiden man tränar, man eftersträvar sina resultat och suktar efter kroppen man drömmer om och glömmer helt bort att njuta under tiden! Idag vaknade jag på ett strålande gymhumör, jag bestämde mig för att köra rygg och biceps och jag gick dit, sken som solen, dansade till musiken i mina öron och bara njöt av hur bra jag mådde av träningen och av miljön! 🙂

Släpp all stress, alla krav på dig själv, alla tankar och bara njut av hur bra du mår utav träningen! Känn efter hur bra träningen faktiskt får dej att må och NJUUUT av känslan!
Livet är faktiskt till för att njuta av, då vi bara lever en gång är det lika bra att börja njuta på en gång!

Ikväll, klockan 18:00, lyfter planet mot Vietnam, och jag har bestämt mig för att skratta mig igenom 6 veckor i Asien!
Jag ska fokusera på det som får mig att må bra, träning, sol och kärlek!<3

image

image

image